[Laiškai] / Vežbickis (Wierzbicki) Juzefas, poetas, teisininkas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
5 laiškai apie Konstantino Potockio bylą dėl nuostolių, kilus gaisrui miške; apie jo poezijos I tomo, išleisto 1894 m., atsiuntimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wierzbicki, Józef Stanisław, 1853-po 1935; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925