[Laiškai] / Ratomskis - Jonui Stanislovui Sapiegai - (:unkn) unknown (My University, 1625)
Jono (Jonušo?) Ratomskio laiškas Lietuvos didžiajam maršalui Jonui Stanislovui Sapiegai (1589-1625), kuriame aptariami įvairūs ūkiniai ir piniginiai reikalai.
Keywords: Sapiega, Jonas Stanislovas, 1589-1635; Sapiegos (giminė); Gdanskas (Lenkija); Slanimas (Baltarusija); Laiškai; Sapiegų korespondencija; Rankraščiai; Ratomskis, Jonas (Jonušas?)