[Laiškas] / Šiškinas Ivanas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie jo, Bialistoko eserų organizacijos nario, bylos gynimą; kaltinamas, kad agitavo darbininkus ir užtarė iš darbo atleistą Paškovskį prieš alaus daryklos savininką.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Šiškinas, Ivanas; Balstogė (Lenkija)