Vyskupo vizitų protokolai - (:unkn) unknown (My University, 1930)
Vyskupo Justino Staugaičio Luokės bažnyčios vizitacijos aktas.
Keywords: Rankraščiai; Staugaitis, Justinas, 1866–1943; Luokė (Telšių rajono savivaldybė, Lietuva)