[Laiškas] / Oskerka (Oskierka) Liudvikas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1769)
1 laiškas - praneša, kad Lietuvos kariuomenės kapitonas Deskuras, Samuilevičių valdų savininkas, tebėra atvykęs ir savivaliauja adresato valdose, išvykus kareiviams; kai kuriuos žmones jis išsiuntė į Varšuvą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Oskerka (Oskierka), Liudvikas; Lietuva; Varšuva (Lenkija)