Karališkas apsakimas kad burai iš Prusų žemės išbėge tuoj tikt nutwerti į galgį bus pakarti. Ir kad tam, kurs išbėgusį sugražinna dešimt dolerų bus padowanoti ... - (:unkn) unknown (My University, 1736)
[Prūsijos karaliaus Fridricho Vilhelmo I įsakas].
Antraštė šiuolaikine rašyba: Karališkas apsakymas, kad būrai iš Prūsų žemės išbėgę ...
Keywords: Prūsijos valdžios įsakai; Ediktai