[Laiškas] / Zavadskis (Zawadski) Adomas, spaustuvininkas ir leidėjas - Juzefui Vilčekui. - (:unkn) unknown (My University, 1859)
1 laiškas Krokuvos universiteto pastoralinės teologijos profesoriui, religinės literatūros autoriui dėl pinigų persiuntimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Wilczek, Józef, 1805–1880; Uniwersytet Jagielloński