[Laiškas] / Zavadskis (Zawadzki) Feliksas, spaustuvininkas, leidėjas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1855)
1 brolio laiškas apie 10 rub. įteikimą Elenai, reikalų sutvarkymą, pinigines sąskaitas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Feliks, apie 1824-1891; Zawadzki, Adam, 1814-1875