[Adutiškio valstiečio Jurgio Radzilos ir jo mirusio brolio Jono žmonos Magdalenos Radzilienės-Lenisienės ginčo dokumentai dėl palikimo] - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Turto inventorius, Jurgio Radzilos ir Lenisienės skundai Vilniaus kapitulai, tardymas, parodymai, ginčo sprendimas ir susitarimas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai