[Laiškai] / Kučevskis (Kuczewski) Antanas - Liudvikui Abramovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1923)
2 laiškai apie laikraščio "Przegląd Wileński" atsiuntimą; padėka už atsiųstą leidinį "Atheneum Wileński".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kučevskis (Kuczewski), Antanas; Abramowicz, Ludwik Karol, 1879-1939