[Ona Jucaitė [Kvetkavičaitė] užrašo savo vyrui Jonui Petravičiui po savo gyvos galvos savo nuosavus kilnojamuosius daiktus bei atsivestą iš tėvo namų ir priaugusią bei pripirktą šeimyną]. - (:unkn) unknown (My University, 1578)
Pabaigoje 1579 m. sausio 13 d. išrašas iš Žemaičių žemės teismo knygų.
Keywords: Montvilos Bagdono fondas