Rządzący dyecezyą Wileńską do... kapituły katedralney Wileńskiey... - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Vilniaus vyskupo Klangevičiaus raštas kapitulai ryšium su katalikų dvasinės kolegijos raštu dėl kan. Markevičiaus raporto apie kapitulos ir vyskupystės archyvų patikrinimą.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai