[Adutiškio dvaro ir Kuklių kaimo dokumentai ribų reikalais]. - (:unkn) unknown (My University, 1837)
Kan. Stanevičiaus raportas Vilniaus kapitulai ir kapitulos vyskupui, ribų planas, ribų nustatymo aktas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai