In nomine domini amen... nos, Alexander... rex Polinie, ma[gnus dux L]ithvanie... significamus... fidelibus serviciis... - (:unkn) unknown (My University, 1502)
Ldk Aleksandro raštas, kuriuo Jonui Sapiegai dovanoja 15 valstiečių su žeme Vilkijos valsčiuje, 5 - Kauno valsčiuje ir 5 žemes Žemaitijoje su gyvenančiais jose kelio bajorais.
Keywords: Pergamentai