Выпис скниг справ земенин повету вилькомирского - (:unkn) unknown (My University, 1591)
Žemės užstatymo raštas: Ona Motiejienė Petravičienė Griciūnavičienė užstato savo dvarelį Vaiškoniuose Jurgiui ir Elenai Skuminaitei Galkantams.
Keywords: Rankraščiai; Kauno universiteto biblioteka - Rankraščiai; Ukmergės kraštas (Lietuva)