Протокол Заседанiя Педагогическaго Coвета Виленскaго Eврейскaго Учительскаго Института - (:unkn) unknown (My University, 1911)
Vilniaus žydų mokytojų instituto pedagogų tarybos posėdžių protokolai. Posėdžiuose dalyvavo: direktorius V. Spaskis (В. Спасский), dėstytojai Ivanovas (Иванов), Lazarevas (Лазарев), Sergejevas (Сергеев), Teravskis (Терравский), Konokotinas (Конокотин), mokytojai Jegorovas (Егоров), Pasas (Пасс), Prokofjevas (Прокофьев), Cionsonas (Ционсон), Junovičius (Юнович). Svarstyti klausimai dėl auklėtinių stipendijų, atleidimo nuo mokesčių, IV klasės auklėtinio Goreliko Mejero (Горелик Меер) prašymas atidėti karinę prievolę kol baigs mokslus, tikrintos instituto piniginės lėšos ir kt.
Keywords: Vilniaus mokytojų institutas (žydų)