Trys gyvenimo briaunos : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos mokslų akademijos biblioteka, 2001)
Šiame leidinyje Algimanto Grigelio - geologo, minerologo, habilituoto fizinių mokslų daktaro, daugiašakė kūryba ir mokslinės veiklos faktai pateikiami įvairiais aspektais, akcentuojant svarbiausias mokslinių interesų sritis. Profesinis požiūris į bibliografinį įrašą gerokai išsiplėtė - knygoje pateikiami skyriai, kuriuose gausu nepublikuotos medžiagos: apie mokslo tyrimo programas, konferencijas, simpoziumus, pasitarimus, geologines ekspedicijas, taip pat yra mokslo tyrimo darbų ataskaitų, mokslinių pranešimų. Ši informacija vertinga tuo, kad atspindi ne tik autoriaus veiklą, bet ir apskritai geologų mokslinio darbo pobūdį. Medžiaga skyriuose pateikta chronologine tvarka, publikacijų įrašai sudaryti remiantis tarptautinio bibliografinio aprašo standartais ir ilgamečio bibliografinio darbo Lietuvos mokslų akademijos bibliotekoje patirtimi.
Keywords: Bibliografijos rodyklės