[Laiškas] / Cibulskis (Cybulski) Liudvikas - Adomui Karpovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 laiškas dėl periodinio leidinio "Zorza Wileńska" atsiuntimo, pokalbių apie jį su valstiečiais, kitų periodinių leidinių aptarimo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zorza Wileńska (leidykla); Cibulskis (Cybulski), Liudvikas; Karpovičius, Adomas