[Alytaus klebono rašto Alytaus komendoriui nuorašas]. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Alytaus klebono Jono Snarskio 1595 m. rašto nuorašas, kuriuo dovanoja Alytaus komendoriui Jonui Prževodovskiui ir jo įpėdiniams žemės, sodą, malūną, karčiamą.
Keywords: Rankraščiai