[Laiškas] / Bildziukevičius (Bildziukiewicz) Adomas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1923)
1 laiškas apie siunčiamų įstatų mašinraštį; praneša, kad senatas patvirtino amnestiją.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Bildziukevičius (Bildziukiewicz), Adomas