[Laiškas] / Smaževskis (Smarzewski) Tadeušas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - prašo lvoviečiui Bronislavui Lozinskiui parodyti Vilnių.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Smaževskis (Smarzewski), Tadeušas; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Vilnius (Lietuva)