[Adutiškio dvaro ir jo palivarkų inventorius]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Aprašyta Adutiškio dvaro gyvenamieji ir ūkio trobesiai, bravoras, valstiečių magazinas, ligoninė ir jos inventorius; Adutiškio miestelio pastatai, malūnas, karčiamos, grūdai ir kiti produktai; Komisoriaus ir kitų dvaro pareigūnų inventorius; Gyvuliai, gyventojai, archyvas, Mirkliškių, Stajėtiškio, Kavaltiškės ir Rokitų inventorius, mokesčių suvestinė.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai