[Laiškas] / Barlas (Barl) Mejeris - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
1 atvirlaiškis - prašo ginti jo sūnaus Geršo Barlo politinę bylą.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Barlas (Barl), Mejeris