[Jan]... krol polski, wielki xiąze litewski... Oznaymuiemy teraznieyszym przywileiiem naszym... - (:unkn) unknown (My University, 1676)
Ldk Jono Sobieskio privilegija, kuria transumuoja Jono Kazimiero 1661 m. privilegiją Kobrino ekonomijos Dobučino kaimo bajorams. Įrašyta 1643 08 27 Vladislovo IV raštas, kuriuo tie bajorai buvo atleisti nuo prievolės vežioti laiškus.
Keywords: Pergamentai; Jan III Sobieski; Vladislovas Vaza; Kobrynas (Baltarusija)