По Виленскимъ Укрѣпленiямъ. Планъ, фасадъ и профиль сарая подъ № 15. - (:unkn) unknown (My University, 1863)
Vilniaus įtvirtinimų daržinės planas.
Keywords: Vilnius (Lietuva); Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai