[Vilniaus kapitulos byla Dubravlianų dvaro valdytojams Florijonui Podbipientai, Boguslovui Unichovskiui ir jo žmonai Barborai Duninai dėl nemokėjimo pinigų iš Dubravlianų dvaro]. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Šaukimai į teismą, sprendimai, vykdomieji raštai ir kt.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai