[Stajėtiškio palivarko pajamų ir išlaidų apyskaita]. - (:unkn) unknown (My University, 1838)
Pajamų ir išlaidų apyskaita už gegužės mėnesį.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai