[Laiškas] / Buivydas Odas (Bujwid Odo), gydytojas bakteriologas, profesorius - Augustinui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1903)
1 raštas - prašo grąžinti 5 paskolintas knygas iš Krokuvos maisto tyrimo instituto, į kurį dėl ligos nebegalės grįžti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bujwid, Odo, 1857–1942; Wróblewski, Augustyn, 1866-apie 1913; Krokuva (Lenkija)