[Laiškas] / Lobenveinas (Lobenwein) Johanas, medicinos daktaras - Andriui Sniadeckiui. - (:unkn) unknown (My University, 1815)
1 laiškas apie jo atvykimą, pasiūlymus universiteto administracijai ir kitus drauge spręstinus reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Lobenveinas, Johanas, 1758-1820; Sniadeckis, Andrius; Vilniaus universitetas