[Dėl Betygalos dvaro išnuomavimo] - (:unkn) unknown (My University, 1789)
Žemaičių prelato M. Koryznos sutartis su Jonu Kušleika, kuriam išnuomoja Betygalos valdas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai