[Laiškas] / Šerlis (Scherl) Augustas - Liudvikui Abramovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1925)
1 laiškas - prašo atsiųsti nuotrauką aukso karūnos, kuri kasinėjimo metu buvo rasta Vilniaus apylinkėse ir tariamai priklausė Lietuvos karaliams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Abramowicz, Ludwik Karol, 1879-1939; Šerlis (Scherl), Augustas; Vilniaus rajono savivaldybė (Lietuva); Lietuva