[Laiškas] / Bronskis (Broński) Feliksas - Ignotui Kostrovickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1825)
1 laiškas dėl pasirašymo gubernijos maršalo akto, sudaryto pardavus Gardino iždo rūmų turtą. Minimas civilinis gubernatorius Andžeikovičius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Gardinas (Baltarusija); Bronskis (Broński), Feliksas; Kostrovickis, Ignotas