[Laiškai] / Zaleskis (Zaleski) Viktoras - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1861)
2 laiškai apie jo poezijos veikalo pardavimą ir paminėjimą laikraštyje "Kurjer Wileński". Minimas A. E. Odinecas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Zaleskis (Zaleski), Viktoras