[Laiškas] / Sadovskis-Ostrorugas (Sadowski-Ostroróg) Juzefas, advokatas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1904)
1 laiškas apie lenkiško laikraščio įsteigimą Vilniuje ir paramos suteikimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Sadovskis-Ostrorugas (Sadowski-Ostroróg), Juzefas; Vilnius (Lietuva)