Abramas Molčadskis : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos mokslų akademijos biblioteka, 1996)
Lietuvos chemijos mokslų specialisto daktaro Abramo Molčadskio bibliografinė rodyklė apima jo mokslinės ir visuomeninės veiklos laikotarpį iki 1996 metų imtinai. Rodyklės pradžioje pateikiamos pagrindinės jo gyvenimo ir veiklos datos. Rodyklė sudaryta iš 3 skyrių. Skyriuose literatūra išdėstyta chronologine tvarka, o metų ribose - abėcėline: lotynų ir kirilica. Pradžioje pateikiami knygų, o po to straipsnių aprašai. Leidinio pabaigoje pateikiama pavardžių rodyklė ir santrumpos.
Keywords: Bibliografijos rodyklės