[Laiškas] / Višnevskis (Wiszniewski) Leonas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1896)
1 laiškas dėl atsiųsto iš Seinų potvarkio, kad žmonės bažnyčioje gali giedoti lietuviškai ir lenkiškai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Bieliński, Józef, 1848-1926; Višnevskis (Wiszniewski), Leonas; Seinai (Lenkija)