Žemės pardavimo aktas ir nuorašas - (:unkn) unknown (My University, 1515)
Motiejus Bertašovičius pardavė savo tėviškės ūkio dvi dirveles Ivanui Levonovičiui už 51 lietuvišką skatiką (poltyną ir 1 skatiką) Trakų paviete.
Keywords: Rankraščiai; Trakų rajono savivaldybė (Lietuva); Riomerių šeimos aktai