[Laiškas] / Sobeskis (Sobieski) Vaclovas, istorikas, Krokuvos universiteto profesorius - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1923)
1 laiškas apie advokatų suradimą jo skyrybų bylai.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sobieski, Wacław, 1872-1935; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925