[Laiškas] / Lupinas Fr. iš Illerfeldo (neišaiškintas adresatas, pasirašęs šiuo slapyvardžiu) - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
1 laiškas - praneša apie savo išleistą knygą "Biografijos dabar gyvenančių asmenų...", kurią galima įsigyti Štutgarto knygynuose; lp. 3-4 - Fr. Lupino veikalo "Biographie jezt lebender Persone’n welche sich durch Thaten oder Schriften denkwürdig gemacht haben" trumpas prospektas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Štutgartas (Vokietija)