Vilniaus konsistorijos raštas... - (:unkn) unknown (My University, 1861)
Vilniaus konsistorijos raštas vyskupijos archyvo vedėjui, kur prašoma atsiųsti indulto nuorašą apie Aloyzo Jasinskio ir Rozalijos Rečinskos sutuoktuves. Prašymas gautas iš Vitalijaus Kalendos.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai