[Laiškas] / Kenpinskis (Kępiński) Romanas, Kurnatovskis (Kurnatowski) Viktoras ir kiti Vilniaus universiteto studentai - Mykolui Polinskiui-Pelkai. - (:unkn) unknown (My University, 1831)
1 laiškas, pranešantis, kad jie prisijungia prie 1931 m. sukilėlių ir išvyksta drauge su jais iš Vilniaus; dėkoja už paramą ir globą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kenpinskis (Kępiński), Romanas; Poliński, Michał Pełka, 1784-1848; Vilnius (Lietuva); Kurnatovskis (Kurnatowski), Viktoras