[Adutiškio valdų administratoriaus M. Kamienskio raportai Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Ekonominiai valdų reikalai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai