[Laiškas] / Benis (Benni) Karolis, gydytojas, visuomenės veikėjas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie bendradarbiavimą draugijoje "Towarzystwo popierania przemysłu ludowego w Królestwie Polskiem".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Varšuva (Lenkija)