[Raportas apie Bielsko dekanato : Bielsko, Bransko, Cechanoveco, Dolubovo, Drohičino, Domanovo, Lubino, Melniko, Narevo, Ostrožanų, Perlejevo, Pobikrų, Rudkos, Semiatyčių, Sledzianuvo, Strablios, Topčevo, Vinos ir Vyškų bažnyčių valdas] - (:unkn) unknown (My University, 1920)
Bielsko dekano F. Zalevskio raportas Vilniaus vyskupui.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai