Wypisy metryk pogrzebowych kosciolow parafialnych Rz.-Kat. dekanatu Pružanskiego od roku 1836 ... - (:unkn) unknown (My University, 1837)
Pružanų dekanato parapijų bažnyčių 1836 m. laidotuvių metrikinių išrašų knyga
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus arkivyskupijos kurija - Rankraščiai