In nomine domini amen... Nos, Stephanus... rex Poloniae, magnus dux Lithuanie... - (:unkn) unknown (My University, 1585)
Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Stepono Batoro raštas, suteikiantis Magdeburgo teisę Zamoscės miestui, kurį įkūrė Lenkijos kancleris Jonas Zamoiskis
Keywords: Pergamentai; Zamostė (Lenkija); Batoras, Steponas, 1533–1586, Lietuvos didysis kunigaikštis, Lenkijos karalius; Zamoyski, Jan, 1542-1605