[Laiškas] / Toločka (Tołłoczko) Vladislovas, baltarusių visuomenės veikėjas, lenkų, lietuvių spaudos bendradarbis - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1924)
1 laiškas apie susitikimą su Juzefu Zajončkovskiu ir Teodoru Haluščinskiu, atvykstančiais iš Lvovo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Талочка, Уладзіслаў, 1887-1942; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Lvovas (Ukraina)