[Laiškas] / Pestalocis (Pestalozzi) Johanas Heinrichas, Šveicarijos pedagogas - Tadui Kosciuškai. - (:unkn) unknown (My University, 1816)
1 laiškas apie pedagogikos problemas, psichologijos dėstymo metodus. Minimas P. K. Celtneris.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pestalozzi, Johann Heinrich, 1746-1827; Kościuszko, Tadeusz, 1746-1817