[Ašmenos klebono Mikalojaus Išoros skundas dėl jo žemių užpuolimo]. - (:unkn) unknown (My University, 1618)
Minimi Kairėnų kaimas, Rokantiškių, Rubno dvarai, Bistryčios miestelis ir Tauro upelis.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai