Kretynga : Kretingos ir Palangos fotografijų albumas / fotografė Paulina Mongirdaitė - (:unkn) unknown (My University, 1890)
Nuotraukose: Kretingos dvaro rūmai ir oranžerija, dvaro pastatai, žiemos sodas ir parkas, parko tvenkinys ir užtvanka, Kretingos dvaro kumetyno sodyba, Kretingos dvaro ligoninė ir prieglauda, Kretingos katalikų bažnyčios interjeras. Palangos pajūris, prekių sandėlys pajūryje, medinė Palangos bažnyčia, koplytėlė Birutės kalne.
Keywords: Vaizdai; Miestai; Fotografijos; Kretinga (Lietuva) -- Fotografijų albumai; Palanga (Lietuva) -- Fotografijų albumai